SON DAKİKA



Haber > Magazin > AKSA Çoruh'tan açıklama

AKSA Çoruh'tan açıklama

10 Haziran 2014 Salı - 19:24




Trabzon’da sık sık yaşanan elektrik kesintileri sonrası Trabzon halkının artan şikayetlerine ilişkin Çoruh Elektrik Dağıtım’dan buna ilişkin bir açıkl





Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Şirketimiz, bölgemizdeki tüm abonelere kaliteli ve kesintisiz enerji verme politikasından ödün vermeden, çalışmalarını sürdürmektedir. Yatırım programımız kapsamında, elektrik hatlarımızda yapmakta olduğumuz yenileme çalışmaları nedeniyle, şehrimizin muhtelif noktalarında, planlı kesintiler yapmaktayız. Yapacağımız planlı kesintilerimizi, ‘Elektrik Dağıtımı ve Perakende Satışına İlişkin Hizmet Kalitesi Yönetmeliği’ gereğince, 48 saat öncesinde (Valilik, Belediye Başkanlıkları, Basın ve yeni oluşturduğumuz abone sms duyuru sistemi aracılığıyla), elektrik kullanıcılarımıza ve kamuoyuna duyurmaktayız.Yatırım çalışmalarının yanı sıra işletme bakım faaliyetlerimiz de devam etmektedir. Bu kapsamdaki planlı kesintiler ile, şebekelerimizde bakım onarım çalışmaları sayesinde, muhtemel arızaların önüne geçilmesi hedeflenmektedir.Bu amaçla oluşturulan alternatif besleme hatları (ring şebekeler) ile, elektrik kesinti sürelerinin asgari seviyeye düşürülme yönünde çalışmalarımız, hızla devam etmektedir. Elektrik şebekelerimizde yapılması zorunlu yeni yatırım, yenileme ve bakım onarım faaliyetlerimiz nedeniyle yapılan planlı kesintiler haricinde; arıza nedeniyle meydana gelen kesintilerde, yapılan çalışmalara paralel olarak her geçen gün azalmaktadır. “Çoruh Elektrik Dağıtım Bölgesi abonelerimiz ve kamuoyuna saygıyla duyururuz. ÇORUH ELEKTRİK Kurumsal İletişim"
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap