SON DAKİKA



Haber > Magazin > Burcu Binici: Altıncı hissim kuvvetli sanırım

Burcu Binici: Altıncı hissim kuvvetli sanırım

07 Ocak 2023 Cumartesi - 10:13




Oyuncu Burcu Binici ve müzisyen Tankurt Manas, eylül ayında nikah masasına oturmuş; ancak geçtiğimiz haftalarda ikilinin ihanet sebebiyle boşanacağı öğrenilmişti. Konuyla ilgili, "Olay yargıya intikal etti" diyen Binici, önceki gün Avis Mag dergisine özel açıklamalarda bulundu.





Geçtiğimiz temmuz ayında yeni bir aşka yelken açan Burcu Binici ile müzisyen Tankurt Manas, eylül ayında nikâh masasına oturmuştu. Güzel haberi Instagram hesabından duyuran oyuncu, gönderisine, "Sıfır şaka" notunu düşmüştü. Binici'nin paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve çok sayıda yorum almıştı. Pınar Aylin, Saadet Özsırkıntı, Yeliz Şar, Gökçe Akyıldız, Ekin Türkmen, Bahar Süer ve Selen Öztürk gibi birçok ünlü isim de çifti tebrik etmişti.

FOTOĞRAFLARI SİLDİLER!

Sessiz sedasız evlenen ünlü çiftten geçtiğimiz aylarda şaşırtan hamleler gelmişti. Binici ve Manas, sosyal medyada birbirlerini takip etmeyi bırakmıştı. Birlikte çekilmiş fotoğraflarını da kaldırmıştı. Bu gelişme sonrası, ikilinin hayranları "Ünlü çift ayrıldı mı?" sorusuna yanıt aranmaya başlamıştı.

"FEVRİ DAVRANDIK"

Gündem olan konuyla ilgili ilk açıklama ise güzel oyuncudan gelmişti:


Yeni eve taşınırken boya yüzünden kavga ettik. Eşya bulmak, almak da strese soktu bizi. Bir de üstüne ev sahibi kandırdı. Fevri davrandık, tartıştık ama toparlarız.

'EŞİNİN MESAJLARINI YAKALADI' İDDİASI!

Son olarak Burcu Binici'nin, rapçi eşinin mesajlaşmalarını yakaladığı iddia edilmişti. Manas'ın, Binici'yle evlendiği ilk günden beri Gamze adında kadınla görüştüğü de konuşulmuştu. Durum karşısında şoke olan Binici, söylenenlere göre Manas ile evleri ayırmıştı. Araya ikilinin dostlarının girmesine rağmen Binici'nin barışmayı kabul etmediği ve boşanma davasını açacağı öne sürülmüştü.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap