SON DAKİKA



Haber > Magazin > Demet Akalın isyan etti!

Demet Akalın isyan etti!

29 Aralık 2013 Pazar - 10:29




Ünlü şarkıcı Demet Akalın, yılbaşına az bir süre kala sosyal medyada erken doğum yaptığına yönelik yayılan haberler nedeniyle çileden çıktı.





Hira bebeği kucağına almasına 1 ay kalan güzel şarkıcı, sosyal medyada yer alan yalan haberlere isyan etti. Yılbaşına az bir süre kala erken doğum yaptığı iddialarını yayanlara tepki gösteren Akalın, "Bir grup gerizekalı facebookta hasta olduğumu erken doğum yaptığımı yazıyormuş. Ayol bir ay var doğuma siz olmayan satışlarınıza bakın hadi! Yılbaşı satışı kötü giden bana sarıyor. Manyak mısınız kardeşim! Geçen sene üç konserdi bu sene dua edin tek atış☺hamile halimle bile korkutuyorum. Ha bir de bunu yapanlar senelerdir benden ekmek yiyen organizatörler. Ayıp ayıp kalıbınıza. Hepsini yazdım bir daha artık beni rüyanızda. O çok bilmiş sivri zekanızı enerjinizi sanatçınıza kullanın. Ne zaman nereyi doldurmuş ki yılbaşında iş bekliyorsun" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap