SON DAKİKA



Haber > Magazin > Doğu Anadolu'da 3 santimetre ölçüldü!

Doğu Anadolu'da 3 santimetre ölçüldü!

18 Ekim 2016 Salı - 12:23




Kış mevsiminin ilk etkilerini gösterdiği günlerde Erzurum-Bayburt arasındaki Kop Dağında yağan kar 3 santimetre olarak ölçüldü.





Doğu Anadolu Bölgesi'nde hava sıcaklığının 2 ila 4 derece düşmesiyle kar yağışı etkili olmaya başladı.

Kar kalınlığı Erzurum-Bayburt arasındaki Kop Dağında 3 santimetre olarak ölçüldü.

BÖLGELERDE HAVA DURUMU

MARMARA BÖLGESİ: Parçalı çok bulutlu, bölge geneli yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Rüzgarın; kuzey ve kuzeydoğu (poyraz) yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/sa) esmesi bekleniyor.

EGE BÖLGESİ: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, Kütahya, Afyonkarahisar, Uşak ve Denizli çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Rüzgar, bölgenin kıyı kesimlerinde kuzey yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/sa) esecek.


AKDENİZ BÖLGESİ: Az bulutlu ve açık, zamanla batısı ile iç kesimleri parçalı yer yer çok bulutlu, 

öğle saatlerinde Isparta çevreleri ile gece saatlerinde Batı Akdeniz'in iç kesimleri yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

İÇ ANADOLU BÖLGESİ: Parçalı ve çok bulutlu, kuzeybatı kesimleri ile zamanla bölge geneli (Karaman dışında) yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

BATI KARADENİZ BÖLGESİ: Parçalı çok bulutlu, bölge geneli yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Rüzgar, batı kıyılarında kuzeydoğu (poyraz) yönlerden kuvvetli olarak (40-60 km/sa) esecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ BÖLGESİ: Çok bulutlu ve bölge geneli yağışlı geçecek. Genellikle yağmur ve sağanak, akşam saatlerinden sonra doğusunun iç kesimlerinde yer yer karla karışık yağmur şeklinde olması beklenen yağışların, akşam saatlerine kadar Doğu Karadeniz kıyı kesiminde kuvvetli (21-50 mm), Rize çevreleri ile Trabzon'un doğu ve Artvin'in kıyı ilçelerinde yer yer çok kuvvetli (51-75 mm) olması bekleniyor.


DOĞU ANADOLU BÖLGESİ: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, zamanla bölgenin kuzey kesimleri ile Malatya çevreleri yağışlı geçecek. Yağışlar, akşam saatlerinden sonra kuzeydoğu kesimlerinde karla karışık yağmur ve yükseklerinde yer yer kar, yağış alan diğer yerlerde yağmur şeklinde olması öngörülüyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı, kuzey kesimleri yer yer çok bulutlu geçecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap