SON DAKİKA



Haber > Magazin > Ebru Polat sosyal medyayı salladı

Ebru Polat sosyal medyayı salladı

01 Şubat 2021 Pazartesi - 16:01




Ünlü şarkıcı Ebru Polat, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Kasığına kadar derin yırtmaçlı bir elbise tercih eden Polat, Jennifer Lopez ile kendi fotoğrafını yan yana koyarak takipçilerine “hangimize daha çok yakışmış” diye sordu.





Kendi markasını çıkaran ve markasının tanıtımı için yoğun mesai harcayan Ebru Polat, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündeme oturdu.

Cesur paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı bu paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi ve Jennifer Lopez’e özenerek kasığına kadar derin yırtmaçlı bir elbise giydi. Göğüs dekoltesine bir hayli abartan ünlü şarkıcının fotoğraflar yürekleri hoplattı. Bazı sosyal medya kullanıcıları ünlü şarkıcının fotoğraflarında photoshop olduğu iddia etti. 

Photoshop eleştirilerine kulak asmayan Polat, Jennifer Lopez ile kendi fotoğrafını yan yana koyarak takipçilerine “Hangimize daha çok yakışmış?” sorusunu sordu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap