SON DAKİKA



Haber > Magazin > Edebiyat buluşması

Edebiyat buluşması

08 Nisan 2013 Pazartesi - 09:15




Trabzon Sanayici ve Girişimci İş Adamları Derneği (TSGİAD), Karadeniz Edebiyat Buluşmaları’nın üçüncüsünde Ada Dergisi ve Türkiye Yazarlar Birliği Tra





Oğuz Atay Roman Ödülü ve Türkiye Yazarlar Birliği Roman ödülünü kazanan Güray Süngü ile son romanı "Taşra Şairi" ile dikkatleri üzerine çeken Işık Yanar, yazma deneyimlerini ve merak edilen soruları yanıtladı. KTÜ İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü ve Sanatevi’nde gerçekleşen ve Serkan Türk’ün sunduğu programlarda, kaleme aldıkları eserlerin nasıl bir süreçten geçtiklerini anlatan iki yazar, kitaplarında oluşturdukları karakterler hakkında da okuyucularına bilgiler verdi. Etkinlikler sonrası kitaplarını imzalayan Güray Süngü ve Işık Yanar, kendilerini en iyi şekilde ağırlayan ve programın gerçekleşmesinde yardımcı olan Trabzon Sanayici ve Girişimci İş Adamları Derneği’ne teşekkür etti. Son dönemlerde gündeme gelen ve Eğitim Vadisi projesini Trabzon’a kazandırmayı planlayan TSGİAD’ın bu tür bir programa katkı yapması ise katılımcılar tarafından takdirle karşılandı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap