SON DAKİKA



Haber > Magazin > Fahriye Evcen bir yaşına daha girdi!

Fahriye Evcen bir yaşına daha girdi!

06 Haziran 2021 Pazar - 12:14




Burak Özçivit ile mutlu bir evliliği olan güzel oyuncu Fahriye Evcen, bir yılı daha geride bırakarak 35. yaş gününü kutladı. Evcen, doğum gününde yaşananları magazinburada.net'e açıkladı.





Fahriye Evcen önceki gün 35. yaşını kutladı. Yakın dostlarıyla doğum günü kutlaması yapan Fahriye Evcen'in oğlu Karan'ın annesi için hazırlanan pastaya bakışları sosyal medyada gündem oldu.
 

#FahriyeEvcen 35. doğum gününde pasta görünce dayanamayan küçük oğlu Karan'a "Bütün pastalarım senin" mesajı paylaştı. pic.twitter.com/CZVXRK4quV — MB Stock (@MBuradaStock) June 5, 2021

Doğum günü kutlamalarının 2 gün önceden başladığını ifade eden Evcen, “İlk olarak Burak sürpriz kutlama yaptı. Bu hafta doğum günü haftası olarak devam eder” dedi.

"KARAN NEREDE MUM GÖRSE ÜFLEMEK İSTİYOR"

Fahriye Evcen, Etiler’de görüntülendi. Güzel oyuncu, sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarda oğlu Karan’ın pastaya bakışlarıyla ilgili şu ifadeleri kullandı: “4 gündür kendi pastamı ilk defa kendim üfleyebildim. Karan mum gördüğünde üflemek istiyor. Ama bütün pastalarım onun yani hiçbir sorun yok.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap