SON DAKİKA



Haber > Magazin > Gökçe Bahadır evleniyor mu?

Gökçe Bahadır evleniyor mu?

18 Ekim 2016 Salı - 15:58




Bir süredir Serkan Kılıç'la aşk yaşayan Gökçe Bahadır, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla evlenme teklifi aldığını düşündürdü.





Evliliğinin ardından uzun süre özel hayatına kimseyi sokmayan Gökçe Bahadır, geçtiğimiz yaz Serkan Kılıç'la aşk yaşamaya başlamıştı. Sevgilisiyle birlikte çekilmiş tatil fotoğraflarını sık sık paylaşan Bahadır, ilişkisini herkese duyurmuş, mutluluğunu gözler önüne sermişti.

İHANET DEDİKODULARIYLA GÜNDEME GELMİŞTİ

Son çıkan haberlere göre çiftin arasında kara bulutlar dolaşıyordu. Geçtiğimiz günlerde Serkan Kılıç'ın bir mekanda başka bir güzelle görüntülenmesi ikili arasında ihanet dedikodularına sebep olmuştu. Bu haberler sonucunda çiftin ayrılması beklenirken, Gökçe Bahadır'ın kişisel Instagram hesaından yaptığı paylaşımla ikilinin ilişkisinini bambaşka bir yola girdiği anlaşıldı.

Gökçe Bahadır, sahilde bir köpeği kucağına almış severken çekilen bir fotoğrafını sosyal medyasından paylaştı. Bahadır'ın "Ah sen ne güzelsin" notuyla yaptığı paylaşımda köpeğin boynunda tektaş yüzük, güzel oyuncunun takipçilerinin dikkatinden kaçmadı. Güzel sanatçıya hediye edildiği düşünülen golden cinsi köpeğin boynunda mavi bir kurdele bulunuyor. Kurdeye bağalanmış bir de tek taş olduğu görülüyor. Bahadır'ın bu tektaş hediyeli paylaşımı güzel oyuncunun evlenme teklifi aldığı yönünde yorumlandı.

İşte o paylaşım;


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap