SON DAKİKA



Haber > Magazin > 'Haklısın' dedi, fenomen oldu!

'Haklısın' dedi, fenomen oldu!

28 Aralık 2015 Pazartesi - 10:29




"Hoş Geldin Ayrılık" albümü ile müzik dünyasına bomba gibi bir giriş yapan Fikret Dedeoğlu en çok dinlenilen ve aranılan ses sıralamasında zirveye doğ





Uzun süredir hazırlığını yaptığı albümü ile müzikseverlerle buluşan Fikret Dedeoğlu en çok dinlenilenler ve aranılan ses sıralamasında basamakları süratle çıkıyor. Kendine has yorumu ve kendi yazdığı besteleri ile müzik dünyasında yerini alan Dedeoğlu’nun ‘Hoş Geldin Ayrılık’ isimli albümü müzikseverler tarafından beğeni ile dinleniyor. Birbirinden güzel eserlerin yer aldığı albümü ile müzikseverlerin kalbinde kısa sürede taht kuran Fikret Dedeoğlu ‘Haklısın’ klibi ve şarkısıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

12_31

Albüm satışlarının yanı sıra sosyal medyada da fırtınalar estiren Dedeoğlu 15 Ocak’ta Ankara’da sanatseverlerle buluşacak. Mesrepplaza’da sahne alacak olan Fikret Dedeoğlu’nun gala konserinin biletleri şimdiden satışa çıktı. 12 şarkıdan oluşan albümü ile sanat dünyasına bomba gibi giriş yapan Fikret Dedoğlu’nun şarkılarını yüzlerce sosyal medya kullanıcısı yorumlarken çektikleri videolar ile de fark yaratmaya devam ediyor. Sanatçının ‘Sizden Gelenler’ adı altında paylaştığı videolar ise sosyal medyada yeni bir akım başlattı. Polat Yağcı prodüktörlüğünde piyasaya çıkan albümünde seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla yeni bir çığır açan, sanatseverlerin kulaklarının pasını silen Fikret Dedeoğlu kendisine gösterilen ilgiye teşekkür etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap