SON DAKİKA



Haber > Magazin > Hozangel'den türkü şöleni

Hozangel'den türkü şöleni

10 Haziran 2014 Salı - 16:50




Trabzon Hozangel Müzik Halkoyunları Gençlik Spor Kulübü Derneği muhteşem bir finalle sezonu bitirirken katılımcılara müzik ziyafeti yaşattı.





Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Türküler Türkü Söyler” programına çok sayıda davetli katıldı. İki bölüm halinde gerçekleştirilen program çoğunu erkeklerin oluşturduğu ama içinde iki bayanın da bulunduğu muhteşem otantik horon gösterisiyle başladı. Bayan horoncular muhteşem oyunlarıyla erkeklere taş çıkartırken, salonda bulunan davetliler uzun süre bayan olduklarını anlamadı. Ardından dernek başkanı Esma Yılmaz yönetimindeki pırıl pırıl gençlerden oluşan muhteşem koro sahne aldı. Birbiri ardına iki güzel türküyle başlayan program sonrasında adeta solistler geçidine dönüştü. Solistlerden Özlem Doğan kulakların pasını sildi. Eleme heyecanı yaşar gibi mikrofon başına gelen gençler adeta birbirleriyle yarıştı. Hepsi de izleyenlerden tam puan aldı. Muhteşem sesleri ve sahneye hakimiyetleriyle göz dolduran gençler gelecek için olumlu sinyaller verdiler.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap