SON DAKİKA



Haber > Magazin > İbrahim Erkal yoğun bakımda!

İbrahim Erkal yoğun bakımda!

12 Nisan 2017 Çarşamba - 11:09




Sanatçı İbrahim Erkal'ın sağlık durumuyla ilgili kaldırıldığı hastaneden açıklama geldi: Son derece ciddi beyin kanamasının olduğu saptanmış olup hast





Sanatçı  İbrahim Erkal'ın sağlık durumuyla ilgili kaldırıldığı hastaneden yapılan açıklamada, "Son derece ciddi beyin kanamasının olduğu saptanmış olup hastamız derin koma durumundadır" denildi.

Erkal,  Maltepe'deki evinin otoparkında baygın halde bulunarak hastaneye kaldırıldı.  Kartal Dr.  Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ilk müdahalesinin ardından  İbrahim Erkal, ambulansla  Beşiktaş'ta bulunan özel bir hastaneye sevk edildi.

BEYİN KANAMASI GEÇİRMİŞ, DERİN KOMADA

Erkal'ın sağlık durumuyla ilgili olarak hastaneden yazılı açıklama yapıldı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:


"Beyin kanaması ön tanısı ile getirilen, evinin otoparkında düşmüş olarak bulunan değerli sanatçı  İbrahim Erkal'ın yapılan tetkikler sonucundan son derece ciddi beyin kanamasının olduğu saptanmış olup hastamız derin koma durumundadır. Yoğun tıbbi destek tedavisi alan hastamız ameliyata alınmıştır."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap