SON DAKİKA



Haber > Magazin > İrem Derici ve Lider Şahin'den ilanı aşk

İrem Derici ve Lider Şahin'den ilanı aşk

11 Haziran 2016 Cumartesi - 14:29




Son haftalarda Lider Şahin ile aşk yaşadığı yönünde dedikodular çıkan İrem Derici, Instagram'dan paylaştığı fotoğraf ile adeta aşkını ilan etti.





Rıza Esendemir ile boşanması gündeme bomba gibi düşen İrem Derici'nin adı kısa bir süre sonra Selami Şahin'in oğlu Lider Şahin ile anılmaya başlamıştı. Güzel şarkıcı, söylentileri uzun bir süre kabul etmeyip yalanlamış ve hatta açıklama yaparak, "Lider benim arkadaşım, yok öyle bir şey" sözlerini sarf etmişti. Derici bugün Instagram hesabından paylaştığı fotoğraf aracılığıyla ise adeta aşkını ilan etti.

"UYU AŞKIM..."

Geçtiğimiz günlerde Atatürk Havalimanı'nında birlikte Venedik'e giderken görüntülenen ikili, muhabirleri karşılarında görünce şaşkına dönmüştü. Derici basın mensuplarına, "Haydaaa! Siz nereden çıktınız sabah sabah" derken, "Tatil ne güzel başladı(!)" diyerek kızgınlığını da dile getirmişti.

Venedik'te güzel bir tatil yapan ünlü çift bugün adeta aşk yaşadıklarını itiraf ettiler. Derici sosyal medya hesabı üzerinden Lider Şahin'in bir fotoğrafını paylaşarak altına ise, "uyu aşkım..." yorumunu düştü. Takipçilerinden binlerce beğeni alan bu fotoğrafa tebrik yorumları yağdı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap