SON DAKİKA



Haber > Magazin > 'Kemal ile 'Nihan' yeniden bir arada

'Kemal ile 'Nihan' yeniden bir arada

08 Kasım 2016 Salı - 15:58




Ay Yapım imzalı, Neslihan Atagül ile Burak Özçivit'in rol aldığı 'Kara Sevda' dizisinin yeni bölümünde, 'Kemal' ile 'Nihan', aynı amaç için yeniden bi





Ateşkes ilan eden aşıklar 'Kemal' ile 'Nihan', 'Ozan'ın katilini bulmak için birlikte hareket etmeye başlayacak. Yeni bölümde ikili, eski günleri aratmayacak tatta yine tatlı sert çekişmeleriyle düğümleri çözmeye çalışacaklar. İki ismin bir araya gelmesinden çok korkan 'Emir', hem 'Nihan'ın hem de 'Kemal'in adımlarını önceden öğrenmek için çaba sarf edecek. 'Emir', büyük aşkın yeniden alevlenmesini önleyebilecek mi, yoksa bir kıvılcımla yangına dönecek aşkın karşısında çaresiz mi kalacak?

'KARA SEVDA'DA SADRİ ALIŞIK ANILIYOR

'Kara Sevda'nın yeni bölümünde, usta oyuncu Sadri Alışık unutulmaz bir sahneyle anılacak. Kerem Alışık'ın hayat verdiği 'Ayhan' ile Zerrin Tekindor'un canlandırdığı 'Leyla', baş başa geçirdikleri ilk akşamda Sadri Alışık'ın unutulmaz filmi 'Ofsayt Osman' olarak da bilinen 'Şaka ile Karışık'ı izleyecekler. Yeni bir aşka doğru yelken açan 'Leyla' ve 'Ayhan'ın nostalji kokan romantik gecesi dizinin izleyenlerini eski günlere götürecek.

Yönetmenliğini Hilal Saral'ın, senaristliğini Özlem Yılmaz ve Burcu Görgün'ün üstlendiği 'Kara Sevda' dizisi, 9 Kasım Çarşamba günü saat 20:00'da star TV'de ekrana gelecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap