SON DAKİKA



Haber > Magazin > Minikler bayram etti

Minikler bayram etti

05 Haziran 2015 Cuma - 12:03




Aydınlıkevler İlkokulu 1-E sınıfı öğrencileri okuma bayramlarını kutladı. Öğrencilerin bu özel buluşmasında renkli anlar yalandı.





Aydınlıkevler İlkokulu 1-E sınıfı öğrencileri bir araya geldi ve okuma bayramlarını doyasıya kutladı. Park Cafe Restaurant’ta yapılan gecede veliler ve öğrenciler doyasıya eğlendiler. Sınıf Öğretmeni Sevinç Akdeniz, “Öğrencilerimiz okuma yazmayı çözdükten sonra bizde güzel bir geceyle bunu kutlayalım dedik. Bu yapmış olduğumuz gece öğrencilerimizin özgüvenlerinin artması için düzenlenmiş olan bir gecedir. Yaklaşık üç aylık bir çalışmanın sonunda Fiziki etkinlikler dersi ve Serbest etkinlikler dersi ile eğitim öğretimi aksatmadan yapış olduğumuz çalışmalar sonunda hem öğrenciler hem de veliler güzel bir gece geçirdiler” dedi. Sunuculuğunu ve gösterilerin tamamını öğrencilerin yaptığı gecede Sınıf Korosu, Bale Gösterisi, Playback, Atatürk Sonsuzlaması (Oratoryo), Kafkas Dansları, Şiirler, Solo Şarkılar ve Karaoke ile devam etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap