SON DAKİKA



Haber > Magazin > Müzisyen güzel insandır

Müzisyen güzel insandır

17 Ağustos 2015 Pazartesi - 08:57




Volkan Konak Bodrum’da sahne aldı. Konser sırasında orkestradaki arkadaşlarını tek tek tanıtan şarkıcı, “Şarkı söyleyen, enstrüman çalan insan güzel i





Bodrum'da Volkan Konak rüzgarı... Bodrum Türkbükü’ndeki tatilciler, önceki akşam Volkan Konak’la eğlendi. BVS Group’a ait ‘Sahne İstanbul Bodrum’da sevenleriyle buluşan şarkıcı, hayranlarının parçalarını hep bir ağızdan söylemeleri üzerine, “Ha uşaklarım! Sütüm helal olsun size. Siz prova yapıp da mı geldiniz? Belli çalışmışsınız; hepinizi tek tek tebrik ederim” dedi. Konak, gecede orkestradaki arkadaşlarını da “Bu asil insanlara layık olalım, nüanslı çalalım lütfen” diyerek uyardı. Ardından sahnedeki müzisyenleri de hayranlarına tanıtarak her birinin kendisi gibi konservatuarlı olduğunu söyledi. Konak şöyle devam etti:
“Şarkı söyleyen, enstrüman çalan insan güzel insandır. Mesela ben yakışıklı değilim ama karizmatiğim. Müzisyenlere dikkatli bakın hepsi aydınlık yüzlüdür. Bilin ki müzisyenler nur yüzlü insanlardır.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap