SON DAKİKA



Haber > Magazin > Nezle dediler kanser çıktı

Nezle dediler kanser çıktı

04 Temmuz 2015 Cumartesi - 13:11




25 yaşındaki genç anne burun kanaması şikayetiyle gittiği doktorun nezle olduğunu söyleyip evine göndermesinin ardından korkunç gerçek çok geçmeden an





Daily Mail'in haberine göre 25 yaşındaki İngiliz kadın Jannine McHaffie, sürekli burun kanaması yaşayınca doktora gitti. Doktorlar kanamaların nedeninin saman nezlesi olduğunu söyleyip yanlış teşhis koydu.Tam 10 ay sonra oldukça nadir bir kanser türü olan tükürük bezi kanseri teşhisi konan kadının sağ burun deliğinde çilek büyüklüğünde bir kitle olduğu tespit edildi.Nefes alışverişini etkileyen kitle ameliyatla alındı. Ancak kanserin tamamen temizlenebilmesi için üst dişleri, damak kemiği, sağ üst çenesi ve yanakları da alındı.Genç annenin yüzü bacağından alınan kemikler kullanılarak yeniden yapıldı.Operasyonlar sonrasında Jannine, eski yüzüne kavuşmayı bekliyor.25 yaşındaki genç anne burun kanaması şikayetiyle doktora gidince nezle olduğu gerekçesiyle eve gönderildi ancak gerçek şok etti. Kanser olduğu çok sonra anlaşıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap