SON DAKİKA



Haber > Magazin > Onlar erdi muradına

Onlar erdi muradına

01 Temmuz 2017 Cumartesi - 11:56




Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, rüya gibi bir düğünle evlendi. Çift, ünlü isimlerin katıldığı düğün sonrasında balayı için Maldivler’e uçt





‘Çalıkuşu’ dizisindeki arkadaşlıkları aşka dönüşen Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, 3.5 yıllık beraberliklerini nikah masasına taşıdı. Sait Halim Paşa Yalısı’nda gerçekleşen düğünde Evcen, Raşit Bağzıbağlı imzalı iki gelinlik giyerken; Özçivit, Derviş Bağzıbağlı tasarımı iki damatlık tercih etti. Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın kıydığı nikahta çiftin şahitliklerini yapımcı Timur Savcı ve eşi Banu Savcı yaptı.

Kenan İmirzalıoğlu-Sinem Kobal, Murat Boz-Aslı Enver, Kerem Bürsin-Serenay Sarıkaya, Levent Veziroğlu-Nur Fettahoğlu ve Burak Sağyaşar-Hatice Şendil gibi çok sayıda davetlinin katıldığı gecede, şıklık yarışı yaşandı. Düğünü, çiftin Arap ülkelerinden gelen birçok hayranı da takip etti. Kapıda bekleyen fanlar, girişte ünlü isimlere zor anlar yaşattı. Çift, balayı için Maldivler’e uçtu.

‘Tatile gitmedik’

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal, hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. İçeri girmekte zorluk çeken çift, tatil yapamamaktan şikayet etti. İkili, “Henüz dinlenemedik. ‘Cingöz Recai’nin çekimlerine ara verildiğinde tatile çıkacağız” şeklinde konuştu. 

Yırtmacın  azizliğine uğradı


Serenay Sarıkaya, giydiği derin yırtmaçlı kıyafetiyle geceye damgasını vurdu. Frikik vermemek için yoğun çaba harcayan oyuncu, elbisesinin azizliğine uğrayınca gazetecilerden fotoğrafların yayınlanmamasını rica etti. Bürsin ve Sarıkaya, evlilik sorularını ise gülerek geçiştirdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap