SON DAKİKA



Haber > Magazin > Organları bağışlanmayacak mı?

Organları bağışlanmayacak mı?

10 Mayıs 2017 Çarşamba - 11:56




Dün beyin ölümünün gerçekleştiği açıklanan sanatçı İbrahim Erkal'ın ailesi Erkal'ın organlarını bağışlamayacaklarını açıkladı.





12 Nisan tarihinde Maltepe'de ki evinin otoparkında beyin kanaması geçiren ve günlerdir yoğun bakım ünitesinde tedavi gören sanatçı İbrahim Erkal'dan dün üzücü haber gelmişti.

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören 50 yaşındaki Erkal'ın beyin ölümünün gerçekleştiği hastane yetkilileri tarafından kamoyu ile paylaşıldı.

Beyin ölümü gerçekleşen hastanın tekrar hayata dönme şansı yok. Erkal'ın kalbi ise makineye bağlı olarak halen çalışıyor.

Sadece ve sadece beyin ölümü gerçekleşmiş yani tıbben ölmüş ama organları zarar görmemiş insanların organları diğer hasta ve organ bekleyen insanlara umut olabilir.

AİLE KESİNLİKLE İSTEMEDİ


Sanatçı Erkal'ın kalbi ve organları halen çalıştığı için ailesi isterse organ bağışında bulunabilirdi ancak aile 'Organ bağışı yapmak ister misiniz?' diye soran doktorlara net bir şekilde organ naklini düşünmediklerini açıkladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap