SON DAKİKA



Haber > Magazin > Öymen ve Maxova Didim'de evlendi!

Öymen ve Maxova Didim'de evlendi!

08 Ekim 2016 Cumartesi - 15:05




Burak Öymen ve Çek model Tereza Maxova Didim'de gerçekleşen düğün töreniyle dünyaevine girdi. Çiftin düğününde Victoria's Secret melekleri de vardı.





CHP eski Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen'in oğlu Burak Öymen, yıllardır birlikte yaşadığı ve iki de çocuklarının bulunduğu Çek model Tereza Maxova ile Didim'de evlendi. 'Victoria's Secret' meleklerinden Karolina Kurkova ve Eva Herzigova'nın da katıldığı bu düğün Didim'de gerçekleşti.

TÜRK GELENEKLERİ YAPILDI

Türk geleneklerine göre gerçekleştirilen törende gelin Maxova, atla damat evine getirildi. Yüzü al bir yazmayla örtülen ve bindallı giyen gelinin nedimeleri ise Çek modelin meslektaşları olan Kurkova ile Herzigova oldu.

Gecede yabancı misafirlere közde pişirilen Türk kahvesi ve gözleme ikram edildi. Konuklar sahneye çıkan dansözle geç saatlere kadar doyasıya eğlendi. Kına gecesinin ardından bir gün sonra da düğün, yine Türk adetlerine uygun yapıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap