SON DAKİKA



Haber > Magazin > Sibel Can’ın ‘Kış masalı’

Sibel Can’ın ‘Kış masalı’

05 Şubat 2014 Çarşamba - 09:11




Ünlü şarkıcı Sibel Can, yeni albümü ‘Galata’nın ilk klibi için Kartalkaya’da ‘Kış Masalı’ şarkısı ile kamera karşısına geçti.





İlk kez yılbaşı gecesi bir televizyon programında söylediği şarkısını internette tıklanma rekoru kırması ve dinleyicilerinden gelen yoğun istek üzerine kliplendiren Sibel Can, Kartalkaya’da kamera karşısına geçti. Yönetmen Tamer Aydoğdu’nun doğanın tüm güzelliklerini de yansıttığı muhteşem resimlerle çektiği klip, çok yakında televizyon kanallarında dönmeye başlayacak. Söz ve müziği Adem Gümüşkaya’ya ait olan Kış Masalı’nın klibinde Sibel Can şarkısını okurken, izleyicisine de ‘kış masalı’ yaşatacak. DMC etiketiyle müzikmarketlerdeki yerini alacak olan Galata’da Sezen Aksu, Adem Gümüşkaya, Halil Sezai, Berksan, İsra Gülümser, Amr Mostafa, Neşe Şen, Cem Yıldız, Fettah Can, Cansu Kurtçu, Serdar Ortaç adlı müzik dünyasının önemli isimlerinin imzası bulunuyor.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap