SON DAKİKA



Haber > Magazin > Tarık Ünlüoğlu'nun cenaze programı belli oldu

Tarık Ünlüoğlu'nun cenaze programı belli oldu

01 Ekim 2019 Salı - 17:34




Ünlü oyuncu Tarık Ünlüoğlu 61 yaşında hayatını kaybetti.





Ünlü oyuncu Tarık Ünlüoğlu 61 yaşında hayatını kaybetti. Usta oyuncu bir süredir akciğerler kanseri nedeniyle tedavi görüyordu.

ZİNCİRLİKUYU MEZARLIĞI'NDA DEFNEDİLECEK

Akciğer kanseri sebebiyle tedavi gördüğü hastanede 62 yaşında hayatını kaybeden Tarık Ünlüoğlu, 3 Ekim'de son yolculuğuna uğurlanacak.



Devlet Tiyatrolarından (DT) yapılan açıklamaya göre, Ünlüoğlu için İstanbul Devlet Tiyatrosu Mecidiyeköy Büyük Sahne'de saat 11.00'de tören düzenlenecek.
Usta oyuncu, Levent Camisi'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilecek.
Tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu Ünlüoğlu, Ankara Devlet Tiyatrosunda 25 yıl görev yaptı. Daha sonra İstanbul Devlet Tiyatrosuna tayin olan sanatçı, aynı zamanda dublaj çalışmalarıyla da tanınıyordu.
Sanatçı, "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" dizisinde canlandırdığı "Ünal Bey" ile "Kurtlar Vadisi"ndeki "Testere Necmi" karakterleriyle tanınıyordu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap