SON DAKİKA



Haber > Spor > 2 Ağustos’ta şov var!

2 Ağustos’ta şov var!

29 Temmuz 2017 Cumartesi - 18:00




Burak Yılmaz ve Serdar Taşçı transferlerinde mutlu sona ulaşmasına rağmen henüz bu isimleri açıklamayan Karadeniz ekibinin 2 Ağustos’taki yeni sezon a





İKİSİ BİRLİKTE İMZALAYACAK

Trabzonspor’da transferleri dört gözle beklenen Burak Yılmaz ve Serdar Taşçı isimlerinin şu ana kadar neden açıklanmadıkları ortaya çıktı. Geçtiğimiz hafta içinde bu oyuncularla her konuda anlaşılmasına rağmen kulüpten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na açıklama yapılmadı. Taraftarlar ‘neden hala açıklama yok’ sorusunu sorsa da yönetimin büyük bir sürpriz peşinde olduğu öğrenildi. Yönetimin amacının, iki yıldıza 2 Ağustos’taki yeni sezon açılışında imza attırmak olduğu belirlendi.

İSTANBUL’DA ZİRVE!

Karadeniz ekibi iki ismin transferini birlikte açıklayarak ‘şov’ yapmayı düşünüyor. Öte yandan Serdar Taşçı’nın kulübü Spartak Moskova ile görüştükten sonra yurda dönen Başkan Muharrem Usta’nın bir aksilik olmazsa İstanbul’da hem Burak Yılmaz hem de Serdar Taşçı ile bir araya geleceği belirlendi. Görüşme için iki gündür Burak’ın Çin’den dönmesinin beklendiği ve bugün oyuncunun İstanbul’a geleceği ifade edildi. Ayrıca bugün Serdar’ın sağlık kontrollerinden geçirilmesi planlanıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap