SON DAKİKA



Haber > Spor > Burak kazandırır

Burak kazandırır

28 Eylül 2017 Perşembe - 11:29




32 yaşındaki forvet, Trabzonspor ile eski adıyla İnönü’de 6 maçta 2 kez fileleri sarstı, o 2 gol de galibiyet getirdi. Burak’ın Trabzonspor’un 14 golü





Bordo-mavili forma altında attığı 7 golle, Gomis ile birlikte gol krallığında zirveyi paylaşan Burak Yılmaz, asist konusunda da ligin en iyileri arasında... Trabzonspor'da 5 maçta forma giyen 32 yaşındaki forvet attığı 7 golün yanı sıra 3 de asist yaptı ve takımının 14 golünden 10'una katkı yaptı... Böylelikle tecrübeli futbolcu, bordo-mavililer için vazgeçilmez olduğunu bir kez daha gösterdi.  Pazar günü Beşiktaş derbisine çıkacak Trabzonspor'un en büyük silahı yine Burak olacak. Formda futbolcu, Karadeniz ekibinin formasıyla eski adıyla İnönü'de 6 maçta 2 kez fileleri sarstı ve 2 galibiyet getirdi. Burak'ın tahtı aldığı dakikalar açısından da çok sağlam. Örneğin Gomis 5 maçta 534 dakika sahada kalırken, Trabzonsporlu futbolcu, sadece 378 dakika süre aldı ve aynı golü attı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap