SON DAKİKA



Haber > Spor > Burak Yılmaz Ada yolcusu

Burak Yılmaz Ada yolcusu

10 Kasım 2015 Salı - 15:00




İngiliz kulübünün Sarı-Kırmızlılarda mutsuz olan Burak Yılmaz için devre arasında yeni bir teklif yapmayı planladığı öğrenil





West Ham United Burak Yılmaz’ın peşini bırakmıyor. Galatasaray yönetiminin, Burak'ın takımdan ayrılacağı haberlerini sürekli yalanlamasına rağmen İngiliz ekibinin, daha önce de istediği yıldız oyuncu için yeni bir teklif yapmaya hazırlandığı iddia edildi. Daha önce Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Slaven Bilic'in çalıştırdığı takım olan West Ham'ın 12 milyon Euro'luk teklifine rağmen taraftar tepkisinden çekinildiği için gerçekleşmeyen bu transferin ocak ayında gerçekleşebileceği konuşuluyor. Son günlerde yakın çevresine Sarı-Kırmızılı takımda mutsuz olduğunu söyleyen yıldız golcünün, bu kez ayrılmayı kafasına koyduğu gelen bilgiler arasında. West Ham kulübü Bilic'in çok istediği Burak Yılmaz için devre arasında yeni bir teklif sunması beklenirken, Galatasaray yönetiminin bu kez olumlu yanıt vereceği öne sürüldü.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap