SON DAKİKA



Haber > Spor > Burak'dan darbe girişimi paylaşımı

Burak'dan darbe girişimi paylaşımı

20 Temmuz 2016 Çarşamba - 13:03




Milli futbolcuların 15 Temmuz gecesi yaşananlar ile ilgili paylaşımları devam ediyor. Arda Turan'dan sonra Burak Yılmaz da darbe girişimi ile ilgili p





Arda Turan’dan sonra Burak Yılmaz da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sonuna kadar destek verdiğini şu sözlerle dile getirdi:

Burak Yılmaz: Güzel Ülkemin Demokrasi Mücadelesinde Değerli Büyüğüm Sevgili Cumhurbaşkanım SONUNA KADAR YANINDAYIZ

ARDA TURAN DA PAYLAŞIMDA BULUNMUŞTU

Barcelona’nın yıldızı ve milli takımın kaptanı Arda Turan da, tıpkı Burak Yılmaz gibi, darbe girişimi sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek mesajı vermişti. Erdoğan’a yönelik “Benim Başkomutanım Sizsiniz” diyen yıldız futbolcu, ters tepkileri de hesaba katarak, “Yalaka derseniz deyin” demişti.

burakkk

 Arda Turan şu açıklamalarda bulunmuştu:


“Simdi siz yalaka dersiniz deyin…!!! Hayatı boyunca develtin hiç bir kurumundan bir şey istememiş biri olarak yazıyorum.. Hastalandık aradın üzüldük aradın sevindik aradın Allah’ın selamını gönderdik, aradın dünyanın her yerinde sahip çıktın. Sizinle konuşurken siz bile demedik abilik yaptınız her şartta bize …! Sahip çıktınız..! Bugün sizin için zor günse bu gün yanındayız efendim …! Ben inanıyorum ki bu ülkeyi yeniden birleştiricek, insanları toparlıycaksınız Allah iki cihanda sizi multu etsin!! Benim vicdanımdaki vefa sevgiyle!!! Benim başkomutanım sizsizsiniz!!!! Her şartta… ( futbolcuyum tarafım var fikrim var özgürüm )!!!”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap