SON DAKİKA



Haber > Spor > Burak’tan anlamlı ziyaret!

Burak’tan anlamlı ziyaret!

03 Ağustos 2017 Perşembe - 18:01




Trabzonspor’un transferini resmen açıkladığı golcü oyuncu ilk ziyaretini de gerçekleştirdi. Burak, sakatlığı dolayısıyla İstanbul’da ameliyat olan Ca





Trabzonspor’un transferini dün resmen açıkladığı Burak Yılmaz’dan anlamlı ziyaret. İstanbul’da Liv Hospital Hastanesinde sağlık kontrolünden geçen golcü oyuncu burada, ameliyat olan Castillo’yu hastanede ziyaret etti. Burak, Castillo’ya hem geçmiş olsun hem de tanışma ziyaretinde bulunurken bu anlar bordo-mavililerin sosyal medya hesabından da yayınlandı. Hatırlanacağı üzere Trabzonspor’un Slovakya kampında ki son hazırlık maçında sakatlanan Castillo, bugün ameliyat olmuştu. Castillo’nun sağlık durumu ile ilgili yapılan açıklamada, “Bu sabah oyuncumuz Fabian Castillo, Liv Hospital İstanbul'da sol dizinden artroskopik menisküs ameliyatı olmuştur. Prof. Dr. Uğur Haklar tarafından gerçekleştirilen operasyon sonrası oyuncumuzun, 4 hafta içerisinde takımla beraber antrenmanlara başlaması öngörülmektedir” ifadeleri kullanılmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap