SON DAKİKA



Haber > Spor > Burak'tan umut kesildi!

Burak'tan umut kesildi!

09 Ocak 2016 Cumartesi - 16:17




Burak Yılmaz’ın Çin kulübüne 12 milyon Euro karşılığı gitmesi halinde bu transferden Trabzonspor 3 milyon Euro alacaktı.





Ekonomik çıkmazdaki Trabzonspor’un bir büyük umudu da, Burak Yılmaz’ın yapacağı transferdi. Galatasaray’a gittikten sonra ismi sürekli Avrupa kulüpleriyle anılan Burak Yılmaz’a Napoli, Lazio gibi takımların 20 milyon Euro verdiği yazılıp çizilmişti ancak bu noktada hiçbir gelişme olmamıştı. Yıldız futbolcunun ismi bu kez de geçen sezon Beşiktaş’ta oynayan Demba Ba’nın da formasını giydiği Çin kulübü Shanghai Shenhua ile ismi anılıyordu. Çin kulübünün Burak Yılmaz’a yılız 16 milyon lira verirken, Galatasaray’a da 12 milyon Euro önerdiği belirtilmişti.

BU DÖNEM DE GİTMEZSE!…

Burak Yılmaz’ın yıllık 16 milyon lirayı beğenmediği vurgulandı. Burak Yılmaz’ın Çin kulübüne 12 milyon Euro karşılığı gitmesi halinde bu transferden Trabzonspor 3 milyon Euro alacaktı. Bilindiği gibi Burak’ın sözleşmesinde, “İlk transferinden yüzde 25 Trabzonspor’a ödenir” maddesi bulunuyordu. Ancak her transfer mevsimi isminin gidecekler arasında geçmesine rağmen Burak Yılmaz’ın gitmemesi, “Yaşı 30’u buldu, artık Burak’ın bir takıma transferi çok zor gözüküyor. Ondan umut yok” yorumlarının yapılmasına neden oldu.

SporYorum

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap