SON DAKİKA



Haber > Spor > Çin Burak Yılmaz'ı konuşuyor

Çin Burak Yılmaz'ı konuşuyor

18 Nisan 2016 Pazartesi - 16:03




Galatasaray'dan Çin'in Beijing Guoan Kulübü'ne transfer olan Burak Yılmaz, ilk maçında tam ülke basınından tam not aldı.





Burak Yılmaz Çin'de ilk forma giydiği karşılaşmaya damga vurdu. Sakatlığı nedeniyle oynamadığı ilk üç maçta takımı kazanamayan milli futbolcu, Beijing Guoan'ın Hangzhou Greentown'ı 3-0 mağlup ettiği karşılaşmada yeşil-sarılıların ilk galibiyetinin mimarı oldu. Gol perdesini açan, ikinciyi hazırlayan ve üçüncüde penaltı kazandıran oyuncu tüm gollerde vardı. Çin Süper Ligi tarafından maçın adamı seçildi. Beijing Guoan Burak Yılmaz'ın müthiş oyunuyla Hangzhou Greentown'ı mağlup ederken takım arkadaşları da yeni partnerlerini övdü. Dün ikinci golü atan takımın 10 numaralı futbolcusu Zhang Xizhe, Burak Yılmaz ile olan gol sevincini paylaştığı sosyal medya hesabında 'Merhaba kral!' mesajını yazdı.

"TARAFTARLARIN KALBİNİ KAZANDI"

Çin'in Beijing Morning Post gazetesi, oyuncu için ödenen paralarla, yaşı nedeniyle şüpheler bulunduğu ancak kendisinin bu performansıyla hiç de yaşlı görünmediği değerlendirmesini yaptı, "Burak Yılmaz dün ilk defa forma giydi ve Pekin'deki taraftarların kalbini kazandı" denildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap