SON DAKİKA



Haber > Spor > Elimizden geleni yaptık!

Elimizden geleni yaptık!

03 Aralık 2013 Salı - 09:15




Çalımbay, Torku Konyaspor karşısında kazanmak için ne gerekiyorsa yaptıklarını fakat basit hataların bedelini ödediklerini söyledi.





Spor Toto Süper Lig’de 7 haftadır galip gelemeyen Ç.Rizespor’da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, dün akşam Torku Konyaspor karşısına galibiyet hasretini dindirmek ve çıkışa geçmek için çıktıklarını söyledi. Çalımbay, kısıtlı imkanlarla Konya karşısına çıktıklarını kaydederek, “İlk yarı başa baş bir mücadele oldu. Fakat ikinci yarı çok kötü başladı. İkinci yarının başında gol yememiz tüm planlarımızı bozdu” dedi. Gol yedikten sonra uzun süreden beri galip gelememenin de verdiği stres nedeniyle oyuncularının tüm güçlerini sahaya yansıttığını kaydeden Çalımbay, “Beraberlik golünü geç de olsa bulduk. Ardından ataklarımız vardı fakat bunları değerlendiremedik. Pozisyon bulurken kalemizde savunmamızda da açıklar verdik doğal olarak. Bunlardan birinde her zamanki gibi şanssız bir gol yedik ve mağlup olduk. Umarım bu son olur” diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap