SON DAKİKA



Haber > Spor > Galatasaray'da iki yıldızla anlaşma tamam!

Galatasaray'da iki yıldızla anlaşma tamam!

12 Nisan 2023 Çarşamba - 11:38




Süper Lig'in lideri Galatasaray'da transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Kadrosunu güçlendirmenin yanı sıra elindeki yıldızları da kaybetmek istemeyen Sarı-Kırmızılılar harekete geçti. İki yıldızla anlaşmaya varan Galatasaray'da transferler imzaya kaldı!





Süper Lig'de arka arkaya aldığı galibiyetlerle rekor kıran lider Galatasaray, Konyaspor deplasmanında kaza yaşadıktan sonra sahasında Adana Demirspor'u zor da olsa mağlup ederek yoluna devam etmişti. Sarı-Kırmızılılar'da transfer konusunda da sıcak gelişmeler yaşanıyor. İki yıldızla anlaşmaya varan Galatasaray'da imzaların resmiyete dökülmesi bekleniyor. İşte Galatasaray'daki son gelişmeler ve transferin ayrıntıları.

OKAN BURUK DİKKATLİ HAREKET EDİYOR

Sarı-kırmızılı hocanın, şampiyonluk mücadelesinin kızıştığı bu dönemde takımı yalnız bırakmak istemediği ve aynı zamanda oyuncularının da hakem hatalarını bahane olarak görmesini engellemek için böyle davrandığı belirtildi. Futbolcuların, “Bizi şampiyon yapmayacaklar” psikolojisine bürünmesinin getireceği olumsuz durumlar üzerinde duran Buruk’un, bu nedenle dikkatli hareket ettiği bildirildi.

KONSANTRASYONU SAHAYA ÇEKECEK

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’un, böylece futbolcularının konsantrasyonunu tamamen sahaya çekeceği öğrenildi. Sarı-kırmızılı teknik adamın, bu konuda geçmişte yaşanan olumsuz örneklerden hareket ettiği ve oyuncularına aktardığı bildirildi.



ICARDI'NİN CEZASI BELLİ OLDU

Galatasaray'ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi, Başakşehir ile oynanan karşılaşma sonrası yaptığı paylaşım gerekçesiyle PFDK'ye sevk edilmişti. Mauro Icardi'nin cezası resmen açıklandı.

Yapılan açıklamada "GALATASARAY A.Ş. sporcusu MAURO EMANUEL ICARDI’nin, müsabaka sonrası sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda yer alan Hakem Ve Diğer Müsabaka Görevlileri Hakkında Açıklamalar nedeniyle FDT’nin 38/2. maddesi uyarınca ve FDT’nin 13. maddesinin uygulanması suretiyle 150.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir." denildi.
 

GALATASARAY'DA TRANSFER ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Sarı-kırmızılılarda öncelikli hedef Süper Lig şampiyonluğu. Galatasaray en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 6 puan önünde lider konumda bulunuyor. Sarı-kırmızılılar ligin geri kalanında 5 galibiyet 4 beraberlik (Biri Fenerbahçe'ye karşı olmak şartıyla) alırsa diğer takımların maçlarındaki skorlara bakmaksızın şampiyonluğunu ilan edecek.


Galatasaray'da yönetim lig şampiyonluğu için tam konsantre olurken transfer çalışmalarına da devam ediyor. Yönetim şampiyonluğun elde edilmesiyle Şampiyonlar Ligi'ne özel bir kadro kurmanın planlarını yapıyor. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur yeni dünya yıldızlarına sarı-kırmızılı formayı giydirmek için yoğun çaba harcıyor.


 

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap