SON DAKİKA



Haber > Spor > Gözler Terim'de

Gözler Terim'de

16 Mayıs 2016 Pazartesi - 13:37




Bu sezonu hem ligde, hem Avrupa’da, hem de Ziraat Türkiye Kupası’nda tam bir hayal kırıklığıyla sonlandırma aşamasına gelen Trabzonspor’da iki futbolc





Bu sezonu hem ligde, hem Avrupa’da, hem de Ziraat Türkiye Kupası’nda tam bir hayal kırıklığıyla sonlandırma aşamasına gelen Trabzonspor’da iki futbolcuyu büyük heyecan sardı.  Bu isimler Onur Recep Kıvrak ve Mehmet Ekici… Bu sezon arkadaşları gibi hayal kırıklığı yaratan Onur ve Mehmet, 10 Haziran tarihinde Fransa’da başlayacak olan Avrupa Futbol Şampiyonası için açıklanacak milli takım kadrosuna çağrılmayı bekliyorlar. Türkiye Futbol Federasyonu Direktörü olarak görev yapan Fatih Terim’in milli takımı açıklamasını bekleyen kaptan Onur Recep Kıvrak ve Mehmet Ekici pasaport ve vize işlemlerini bile yaptılar.

İKİSİNDE DE BÜYÜK HEYECAN VAR

İki isim de Avrupa Şampiyonası’nda milli takım formasını giymeyi beklerken, bunun gerçekleşmesi halinde belki de hayatlarının en mutlu günlerini yaşayacaklar. Çünkü iki oyuncu da, ilk kez bir büyük futbol organizasyonunda finallerde oynama şansını yakalayacaklar. Mehmet ve Onur’un çevrelerine, “Heyecanlıyız. Milli takıma çağrılmayı sabırsızlıkla bekliyoruz. Eğer çağrılırsak kendimizi göstereceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Orada vitrine çıkacağımıza inanıyoruz” dedikleri kaydedildi. Fatih Terim’in ise bu sezon beklentilerin altında kalmalarına rağmen Mehmet ve Onur’a olumlu baktığı dile getirildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap