SON DAKİKA



Haber > Spor > "Her şey bizim elimizde!"

"Her şey bizim elimizde!"

03 Temmuz 2013 Çarşamba - 09:13




Çalımbay, “İzleyenlere futbolu ile keyif veren başarılı sonuçlarla dikkat çeken bir takım olgusunu ortaya çıkarmak için çok çalışmamız gerektiğinin fa





Selman Kutlu ZOR OLMAZ Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, yeni sezon öncesi önemli mesajlar verirken takım ruhunu ortaya çıkararak camiayı iyi bir şekilde Süper Lig’de temsil edeceklerini ifade etti. Bunun için herkesin elinden gelen çabayı göstereceğini belirten deneyimli teknik adam, “Var olan gücümüzü ortaya çıkarmamız durumunda amacımıza ulaşmamız zor olmaz” dedi. SORUMLUYUZ Taraflı tarafsız herkesin futbolundan keyif alacağı bir Rizespor’u huzura sunmak istediğini belirten Rıza Çalımbay, “Bu olguyu ortaya çıkarmak için çok çalışmamız gerektiğinin farkındayız. Herkes üzerine aldığı sorumluluğu layıkıyla yerine getirdiği sürece bir sorun ile karşı karşıya kalmayız. Bir anlamda her şey bizim göstereceğimiz performansa bağlı. Gereken yapılacak” dedi. AİLE OLACAĞIZ Çok kısa zamanda yeni isimlerin takıma katılacağını söyleyen Rıza Çalımbay, “Hazırlık kamplarında yapacağımız ilk önemli iş takım içinde aile ortamını sağlamak. Bu düzeni kurarsak gerisi bizim için çorap söküğü gibi gelir. Yönetimimiz iyi niyetli çalışıyor. Yeni isimleri artık aramızda biran önce görmek istiyoruz” şeklinde konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap