SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdullah Avcı: 'Baskı Fenerbahçe'de'

Abdullah Avcı: 'Baskı Fenerbahçe'de'

26 Şubat 2021 Cuma - 12:04




Abdullah Avcı, öğrencilerine yaptığı konuşmada, 'Fenerbahçe karşısında sabırlı bir şekilde oynayıp, savunmanın açıklarını kollayacağız. Baskı rakibin üzerinde, sakin kalıp istediğimiz sonucu alacağız' ifadelerini kullandı.





Trabzonspor, ligde peş peşe aldığı 7 galibiyetle bilikte bir anda üst sıralara tırmandı. Fenerbahçe maçı, Trabzonspor'un şampiyonluk yarışına ortak olabilmesi açısından büyük öneme sahip. Alınacak bir galibiyet, Sarı-Lacivertliler ile puanları eşitleme anlamına geliyor. Abdullah Avcı, bu kritik mücadelede öğrencilerine nasıl oynamaları gerektiğini, dünkü idmanda anlattı. Sabırlı olmaları gerektiğine dikkat çeken Avcı, "Baskı Fenerbahçe'nin üzerinde olacak. Biz sakin kalıp, sabırlı oynayarak rakibin savunmada vereceği açıklardan yararlanmaya çalışacağız. Kendi futbolumuzu oynayarak bu zorlu maçtan da galibiyetle ayrılabiliriz" ifadelerini kullandı.

'SON VURUŞLARA DİKKAT'

Takım savunmasının önemine vurgu yapan başarılı teknik adam, "Son haftalarda bu yönde önemli gelişme kaydettik. Ligin en az gol yiyen takımlarından biri olmayı başardık. Bunu Fenerbahçe karşısında da devam ettirmemiz gerekiyor. Hızlı bir şekilde hücuma çıkacak opsiyonlara sahibiz. Yeter ki bulduğumuz pozisyonlarda, son vuruşlarda dikkatli olalım" dedi.

Beğendim
2
Sevdim
3
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap