SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdullah Avcı'dan transfer açıklaması

Abdullah Avcı'dan transfer açıklaması

06 Kasım 2021 Cumartesi - 21:45




Trabzonspor'da Abdullah Avcı maç sonrası düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.





Abdulah Avcı'nın açıklamalarından satır başları şu şekilde; 

TRANSFER AÇIKLAMASI

Solbekte 3-4 oyuncu kullandık. Trondsen sakatlıktan çıtktı bizim oyunumuza uygun, Denswil orada oynadı, İsmail de oynadı. İki bölgeyle ilgili transfer çalışmamız var. Gervinho sakatlık yaşadı sezonu kapattı. Yakında bilgilendirirz. Scout ekibimiz, yöneticilerimiz ve biz çalışıyoruz konuyla ilgili.

"ZİHİNSEL OLARAK DİNLENECEĞİZ"

"Bakasetas'ın dizinde ağrısı var, yarın MR'ı çekilecek. Milli takım süreci de var. Yarından sonra daha net bir bilgi alabiliriz. Ben hep kısa vade, orta vade, uzun vade planlar yaparım. Trabzonspor hep yarışmak zorunda. Hep kazanma duygusuyla hareket ettik, puan ortalamasını hiç hesaplamadım. Kazandıkça bu yol haritasının daha hızlanacağını düşünüyordum. Bu arayı çok iyi değerlendireceğiz, zihinsel olarak dinleneceğiz."

"BUGÜN 3 PUAN KAZANDIK"

"Bugün 3 puan kazandık, başka bir şey kazanmadık. Herkes ligin 12. haftada bizi başka yerlere koyuyor. Daha çok uzun bir maraton var, ligin 3'te 1'i bitmedi. Beşiktaş yarışın içinde olacak. Bugün ligimizde maç kazanmak kolay değil, Beşiktaş taraftarının önünde kazanmak kolay değil.

Beğendim
1
Sevdim
4
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap