SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Dört büyüklerden üçünün kaybı Trabzonspor hissesine yaradı

Dört büyüklerden üçünün kaybı Trabzonspor hissesine yaradı

16 Aralık 2019 Pazartesi - 16:10




4 büyüklerden Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın geçen hafta puan kaybetmesi ve şampiyonluk yarışında geri kalmalarının ardından Trabzonspor'un bu akşam Denizlispor ile yapacağı maç daha da önem kazandı. Borsada TSPOR olarak işlem gören Trabzonspor'un hisseleri maç öncesi bugün artış gösterdi. Akşam yapılacak maçtan sonra Trabzonspor'un hisseleri merakla bekleniyor.





Dün Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin yenilmesi, Cumartesi günü de Galatasaray'ın berabere kalmasının ardından TSPOR (TRABZONSPOR SPORTIF YATIRIM VE FUTBOL ISLETMECILIGI TICARET A.S.) hisseleri güne primle başladı.

Gün içinde en yüksek 2.93'ü gören hissede bugün oynanacak Trabzonspor- Denizlispor maçının ev sahibi takımın lehine sonuçlanacağı fiyatlanıyor.  

4 BÜYÜKLERİN ÜÇÜNDE DÜŞÜŞ VAR

BJKAS hissesi yüzde 3.79 düşüşle 2.78'den, FENER hissesi yüzde 3.15 düşüşle 14.75'den, GSRAY hissesi ise yüzde 0.84 düşüşle 2.36'dan işlem görüyor.

Borsada TSPOR satış fiyatı 14 15 itibariyle 2.90 liradan işlem görüyor. 

Beğendim
2
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap