SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Erce Kardeşler basın karşısına çıktı!

Erce Kardeşler basın karşısına çıktı!

17 Kasım 2021 Çarşamba - 11:15




Trabzonspor’da Erce Kardeşler basının sorularını yanıtladı





Trabzonspor’da Uğurcan Çakır’ın yokluğunda Gaziantep FK maçında forma giymesi beklenen Erce Kardeşler basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

Erce, "Uğurcan’ın kırmızı görmesi aslında takım için kötü bir şey. Benim için iyi olsada, önemli olan burada takımın menfaatleri. En son Gaziantep maçında oynamıştım. Biliyorum hep Gaziantep maçlarında oynayacağım bu gidişle. Uzun süredir oynamıyorum, bu dezavantaj gibi görünebilir. Ama şöyle bir avantajı var. Çok özledim maç oynamayı. 

İlk defa içerideki bir lig maçında 11’de başlayacağım. Taraftarımızın önünde ilk defa bir maçta 11’de oynayacağım. Tabiki hocamız şans verirse. Böyle kesin konuşmayalım. Ne olur ne olmaz? Kendimi hazır tutmaya çalışıyorum. Tüm arkadaşlarım destek veriyor bana. İnşallah bana güvenin insanların yüzünü kara çıkarmam. İnşallah kazanacağımız ve galibiyet serisini devam ettireceğimiz bir maç olur."

Ben geleli 2,5 yıl oldu. Çok güzel bir ortam var. Art niyetli, kötü niyetli bir tane oyuncu bile olmadı. Herkesi çok sevdiğiniz için, onların başarıları ile mutlu olabiliyorsunuz. Ha Uğurcan kurtarmış, ha ben kurtarmışım. Uğurcan’ın kurtarması benim kurtarmam, Cornelius’un gol atması benim atmam demek. Takımda herkes için aile ortamı var. Buraya geliyoruz idman bitiyor, oturuyoruz sohbet ediyoruz. Ağabey, kardeş, arkadaş, dost ne derseniz o şekilde olduğumuz için kan bağımız var sanki. O kadar samimi bir ortam var. Milli Takımdan gelenleri özlüyoruz.. Öyle bir ortam var. Çok güzel bir ortam var. Sizin takım arkadaşlarımız. Sizin yapabileceğimiz tek şey onlara destek olmak. 


 

Küçüklüğümde bilinçaltımda Trabzonspor sevdası vardı galiba. Çok seviyorum burayı ve kulübü. İnşallah böyle devam eder ve uzun yıllar burada forma giyebilirim.


İyi bir başlangıç oldu. Bizim de tabiki kendi aramızda konuştuklarımız var. Şu an bence tek hedefimiz Gaziantep maçı olmalı. Bizim için salı günü yok, pazartesi günü var. Pazartesinden sonra başlayacak. Her maça bu şekilde hazırlanıyoruz. Tabi ki bizim de hedeflerimiz ve hayallerimiz var. Bu hayaller çok fazla düşündüğümüz de ayaklarımız yerden kesebilir. Bu da bizim istemediğimiz bir şey. Çok uzun bir süreç var önümüzde. Tek tek gidiyoruz. Tek tek maçlara bakıyoruz, hazırlanıyoruz. Her rakibi ayrı ele alıyoruz. Kendi aramızda da bunu çok fazla konuşuyoruz. Kaba tabirle, havaya girmeden, sadece işimize odaklanmak istiyoruz. İyi bir başlangıç oldu. taraftarlarımız bize destek olmaya devam etsinler. Onlarda çok fazla bu tarz hayaller içine dalmasın. Çünkü bunlar bize zarar verebilir. İnsanlar bu şekilde bizim ayaklarımız yerden kesmeye çalışıyor. Biz buna müsade etmek istemiyoruz. Bizim şu anda tek hedefimiz Gaziantep maçı. Gaziantep maçını kazanıp seriye devam etmek istiyoruz.

Uzun bir süre oynamadığım için, birazcık daha hazırlanmak gerekiyor. Rutin biraz daha farklı oluyor. Özelde, oynadığınız zaman biraz daha maçı düşünmek zorundasınız. Maçı kafanızda oynamak zorundasınız. Çünkü, maçta ani şeyleri olabiliyor. Bende uzun süre oynamadığım için maçı kafamda oynamaya çalışıyorum. Uzun süre oynamamanın, verdiği özgüven kaybı demeyim de bu özgüven durumu biraz daha düşük. Olaya form seviyesi var oynadıkça artıyor. Her idmanı maç gibi yaparak, ki özellikle bu hafta içi her hafta yattığımda düşünüyorum. Maçta neler yapabilirim, ne karşıma çıkabilir. Olası iyi ve kötü senaryolarda ne yapabilirim diye düşünüyorum. Maçta karşıma geldiğimde anında reaksiyon verebiliyorum. Ben bu şekilde hazırlanıyorum. Ama dediğim gibi biraz daha özel hazırlanıyorum, çünkü çok uzun süredir maç oynamıyorum.

Burada milli takımda benim gözümde kulüp bazında bir şey yoktur. Orası milli takımdır. 80 milyon temsil edilir. 11 kişi oynuyor, 10 arkadaşımız da var. Kendi arkadaşlarımızın oynaması ve onlar oynarken kazanması bizim için gurur verici bir durum. Abdülkadir Ömür uzun süre aradan sonra ilk defa oynadı. Berat yeni gitti ama oynamaya başladı. Onlar oynadığında biz çok daha mutlu oluyoruz. Arkadaşlarımız sevdiğimiz insanlar. Onlarla gururlanıyoruz. Onlar bizi temsil ediyor, Trabzonspor’u temsil ediyor. Ama dediğim gibi ben biraz da o şekilde bakmıyorum. Önemli olan milli takımın başarısı.  Hangi takımdan, 2. lig, 3. lig amatör kim oynarsa milli takımın başarısı. ben isimlere veya kulüplere takılmıyorum. Benim için Türkiye hassas bir konu. Bence herkes o şekilde bakmalı. Ama dediğim gibi onlar oynadığı zaman ekstra tabiki mutlu oluyoruz." dedi.

Beğendim
4
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap