SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'dan Fenerbahçe'ye transfer çalımı

Trabzonspor'dan Fenerbahçe'ye transfer çalımı

10 Haziran 2022 Cuma - 08:43




Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor'da transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Gelecek sezon hem ligde hem de Avrupa'da başarılı bir sezon geçirmek isteyen bordo-mavililer Fenerbahçe'nin de transfer listesinde olan Peter Olayinka için devreye girdi. Nijerya basınında yer alan haberde Trabzonspor'un yaptığı teklif de duyuruldu.





Şampiyon Trabzonspor, Şampiyonlar Ligi için gözlerini kararttı.

Şampiyonlar Ligi'nde play-off turunda oynayıp gruplara kalmak için mücadele edecek bordo-mavililer, kadrosunu yıldız isimlerle güçlendirmek ve iddialı bir takım haline gelmek istiyor.

Transfer dönemini hareketli bir şekilde geçirecek Fırtına, bütün takviyelerini Şampiyonlar Ligi'ndeki play-off turuna yetiştirmek istiyor.

Planlamalarını bu yönde yapan Karadeniz devinin kurmayları, transferde büyük ses getirecek gibi görünüyor.

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın talebi doğrultusunda sağ stoper bölgesine dünyaca ünlü bir futbolcunun alınması düşünülüyor.

Son günlerde Boateng ismi ön plana çıkmıştı. Ama pek ilerleme olmayınca listedeki bir diğer önemli isme yönelindi.

MENAJERİ ILE TEMAS KURULDU

Trabzonspor geçtiğimiz sezon Atletico Madrid'de 35 maçta forma giyen Brezilyalı stoper Felipe için önümüzdeki günlerde teklif yapacak.

Corinthians, Porto gibi takımlarında formasını giyen ve Brezilya Milli Takımı'nda da oynayan Felipe'nin Atletico ile sözleşmesi 30 Haziran'da bitiyor.

Yönetim Boateng haberini beklerken, boşa çıkacak Felipe'nin menajeri ile de temasa geçti.

Uzun yıllar Brezilya Ligi'nde forma giyen Felipe, 2016 yılında 8.2 milyon euro bedelle Porto'ya transfer oldu.
Burada gösterdiği performansla beğeni toplayan Brezilyalı savunmacı, 2019 yılında 20 milyon euro bedelle İspanyol devi Atletico Madrid'in yolunu tuttu.
Felipe'nin güncel piyasa değeri 7 milyon euro olarak gösteriliyor.

FIRTINA'NIN SON BOMBASI OLAYINKA

Trabzonspor, hücum hattını kuvvetlendirmek için Nijeryalı Peter Olayinka'yı gözüne kestirdi.

Daha önce Fenerbahçe'nin de radarına giren 26 yaşındaki kanat oyuncusuna Trabzonspor da talip oldu.

Nijerya basınında yer alan habere göre, Slavia Prag forması giyen Olayinka için bordo mavili kulüp 5 milyon euroluk bir teklif yaptı.

Anthony Nwakaeme ile yeni sözleşme konusunda bir türlü anlaşma sağlayamayan Trabzonspor yönetimi, bir başka Nijeryalı olan Olayinka'yı transfer ederek kanat bölgesindeki açığı kapatmak istiyor.

2018'de Gent'ten 3.2 milyon euroya Slavia Prag'a transfer olan Olayinka, 146 maçta 32 gol-19 asistlik performans sergiledi.

Nijeryalı forvet, Çekya ekibiyle birlikte üç lig şampiyonluğu ve iki Çek Kupası kazandı.

Piyasa değeri 7 milyon euro olan Olayinka, hem santrfor hem de kanat mevkilerinde forma giyebiliyor.

Geçtiğimiz sezon Çekya liginde 21 maçta 5 gol-3 asist yapan Olayinka, Konferans Ligi'nde oynadığı 10 maçta 4 gol-1 asistlik katkı sağladı.

Beğendim
5
Sevdim
6
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap