SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Uğurcan Çakır 150 Milyon eder!

Uğurcan Çakır 150 Milyon eder!

18 Şubat 2020 Salı - 20:31




Teknik Direktör Orhan Kaynak katılığı programda açıklamalarda bulundu.





Beşiktaş bu maçı mutlaka kazanmalı ancak Trabzonspor için aynı şeyi söyleyemiyorum. Beşiktaş için bu maç 3 puandan daha değerli. Trabzonspor'un kredisi var. Trabzonspor için sakatlık veya kart cezası gibi bir durum olmazsa 1 puan bile kazançtır. Trabzonspor'un bu sezon bekleyerek oynadığı çok maç var. Hüseyin Cimşir, Beşiktaş'ın kısır olduğunu biliyor. Beşiktaş üretken bir takım değil. Ljajic, Diaby ve N'Koudou çok formsuz. Sörloth bizim zamanımızın Şota'sı gibi. Trabzonspor'un çok etkili bir kadrosu var. Trabzonspor gol yemediği sürece maçın her dakikasında avantajlı konumda olur.

Beşiktaşlı oyuncular Trabzonspor'da kadroya giremez!

Beşiktaş, ekonomik sıkıntılardan ve kadro kalitesinden dolayı eskisi gibi değil. Beşiktaş'ın kadrosunda Anadoluda bile oynayamayacak birçok oyuncu var. Beşiktaş'ın 2 kanat oyuncusu Diaby ve Nkoudou, Trabzonspor'un geniş kadrosuna bile giremez. Trabzonsporlu oyuncular kulübü çok benimsedi. Beşiktaş'ta bu arkadaşlık ortamı yok. Sergen Yalçın takıma yeni geldi. Hüseyin Cimşir de takımın başına yeni geldi ancak o kulübün bünyesinde yer alıyordu. Hüseyin Cimşir bu maçta daha ön planda olur. 

Sturridge cam adam!

Bu maçta Obi Mikel olmayacak ancak yerine oynayan Abdülkadir Parmak çok katkı sağladı. Burada Sturridge biraz cam adam gibi sürekli sakatlanıyor ancak genel olarak takım iyi. Trabzonspor - Beşiktaş maçları genelde gollü geçiyor. Beşiktaş kazanmak için risk alacak. Ben keyifli bir maç olacağını düşünüyorum. 

Fenerbahçe'de teknik direktör zaafı var!

Galatasaray'ın bu sefer kazanacağını düşünüyorum. Ersun Yanal'la Fatih Terim arasında büyük fark var. Taraftar gücü Fenerbahçe'de ancak Fenerbahçe'nin teknik direktörlük zaafı var.

Uğurcan Çakır belki 150 Milyon avro eder!

"Ben doğru bir kulübe gitmek istiyorum. Artık Türk teknik adamlar yurt dışına çıkmalı. Bir tane Romen geliyor ardından 5 tane vatandaşını getiriyor. Her kulübün yedek kulübesinde 4-5 tane yabancı var. Bizim çocuklara da versinler 1 milyon euro hepsi oturur herhalde. Daha kaliteli yabancıların gelmesi lazım. Bu durum ligin kalitesini de yükseltir. Yusuf Yazıcı ve Cenk Tosun Avrupa'ya gidiyor ancak çok yüksek paralara değil. Bir Türk futbolcunun 50 Milyon avroya gitmesi çok zor. Uğurcan belki 100 Milyon avro ancak ligimizin ederi bu değil. Bir Avrupa'da oynasa belki 150 Milyon avro edecek. Bence Trabzonspor için o sene bu sene."

Kaynak: Radyospor(Özgür Sancar)

Beğendim
10
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap