SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor'a kötü haber!

Trabzonspor'a kötü haber!

12 Mayıs 2016 Perşembe - 13:51




Bu sezonu şampiyon olarak tamamlamasına yalnızca bir maç kalan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları başlarken bir yandan da bazı menajerler de oyuncuların





Son isim ise Fransa'nın Auxerre takımında forma giyen Samed Kılıç'ın menajeri Sébastien Thiery oldu. Kartal gösterdiği performansla menajerlerin de ilgi odağı haline geldi. Fransa 2. Ligi'nde oynayan Türk futbolcu Samed Kılıç'ın transferi için Beşiktaşlı yöneticilerle görüşmek isteyen Sébastien Thiery, Erdal Torunoğulları'nı bulabilmek için büyük çaba gösteriyor. Daha önce adı Trabzonspor ile de anılan Samed Kılıç için bordo mavili ekiple görüştüğünü doğrulayan Thiery, bu konuda detay vermekten kaçınırken Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olmasının büyük avantaj sağlayacağını ve oyuncusunun kendisini daha iyi geliştirebileceğine inandığı için siyah beyazlılarla görüşmek istediğini söyledi. Samed bu sezon Auxerre ile çıktığı 23 maçta 1 gol attı 1 asist yaptı.

Bu sezonu şampiyon olarak tamamlamasına yalnızca bir maç kalan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları başlarken bir yandan da bazı menajerler de oyuncularını pazarlamak için fırsat arıyor. Son isim ise Fransa'nın Auxerre takımında forma giyen Samed Kılıç'ın menajeri Sébastien Thiery oldu. Kartal gösterdiği performansla menajerlerin de ilgi odağı haline geldi. Fransa 2. Ligi'nde oynayan Türk futbolcu Samed Kılıç'ın transferi için Beşiktaşlı yöneticilerle görüşmek isteyen Sébastien Thiery, Erdal Torunoğulları'nı bulabilmek için büyük çaba gösteriyor. Daha önce adı Trabzonspor ile de anılan Samed Kılıç için bordo mavili ekiple görüştüğünü doğrulayan Thiery, bu konuda detay vermekten kaçınırken Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olmasının büyük avantaj sağlayacağını ve oyuncusunun kendisini daha iyi geliştirebileceğine inandığı için siyah beyazlılarla görüşmek istediğini söyledi. Samed bu sezon Auxerre ile çıktığı 23 maçta 1 gol attı 1 asist yaptı.

OKU ve YORUMLA >>>http://www.61saat.com/futbol/samed-kilic-in-menajerinden-trabzonspor-a-kotu-haber-h299815.html

61saat
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap