SON DAKİKA



Haber > Trabzon > BİZ İYİ BİR PARTİYİZ!

BİZ İYİ BİR PARTİYİZ!

28 Nisan 2018 Cumartesi - 09:30








CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, 24 Haziran seçimlerinde Trabzon’da ön seçim olmayacağını belirtirken 15 CHP’li vekilin İYİ Parti’ye katılmasını da “Biz iyi bir partiyiz” diyerek yorumladı.

BAŞARILI OLACAĞIZ
■ CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, 24 Haziran’da gerçekleştirilecek seçimlerde Trabzon’dan milletvekili adayı olacağını duyurdu. Pekşen, “3 yıllık milletvekilliği sürecim sonucu şehrimiz karnemi verecek. Ben seçimde çok başarılı olacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.  

ÖN SEÇİM YOK!
■ Trabzon’da CHP’nin aday belirlemek için ön seçim yapmayacağını belirten Pekşen, “Trabzon’da ön seçim olmayacak. Genel merkezin de kararıyla partimin ilk sıra milletvekili adayı olmayı bekliyorum. Ben ve aday olacak diğer arkadaşlarımla gece gündüz çalışıp oy oranımızı arttıracağız” dedi.

YETKİ GENEL BAŞKANDA
■ Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda yetkileri Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na devrettiklerini kaydeden Pekşen, “Cumhuriyetin değerleri ile barışık, herkesin kendinden bir parça bulacağı isim olacak” diye konuştu. Pekşen, CHP’li 15 vekilin İYİ Parti’ye geçmesini de, “Biz iyi bir partiyiz” diye yorumladı.

Selahattin ÖZCAN


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap