SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Diyoruz ki! CHP Trabzon çok çalışmalı...

Diyoruz ki! CHP Trabzon çok çalışmalı...

09 Ekim 2022 Pazar - 11:53








CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun son süreçte ülke gündemini belirlemede attığı adımlar, bölgemizde de etkili olmaya başladı.

Partinin Trabzon ayağında yaklaşan seçimler nedeniyle yapılan çalışma temposunun beklenen seviyede olmadığını ise kime sorarsanız söyler.

Kentin tüm sokaklarını, ilçelerini arşınlayacak bir organize çalışmanın yansımalarını görmediğini belirten partililer, Trabzon’un sorunlarını dile getirmede gösterilen tepkilerin ise cılız kaldığını ileri sürdüler.

Yaklaşan seçimler için cilalı sözler ifade etmek yerine sandıklardan beklenen sonucun alınması için halkla bütünleşmek gerektiğini dile getiren partililer, el ele vererek seçimlerden başarılı sonuç alınabileceğini işaret ederek yapılan İl Danışma Meclisi Toplantısı’nın daha görkemli olması gerektiğinin altını çizdiler.

CHP Trabzon’da sahada çok çalışılması gerçeğini il ve ilçe yöneticilerinin dikkate alarak, sandıklar kurulana kadar yoğun bir çalışma temposu gösterilmesi için gerekli çalışmalar, zaman geçirilmeden uygulamaya konulmalı.

Milletvekili Ahmet Kaya’nın kentin sorunlarına hakimiyette gösterdiği yaklaşımın partinin bütün organları tarafından gösterilmesi gerektiğini belirten partililer, İl
Danışma Meclisi Toplantısı’nın daha görkemli olması gerektiğini de vurguladılar.

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap