SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Hayallerini hırsızlar çaldı!

Hayallerini hırsızlar çaldı!

03 Ağustos 2018 Cuma - 12:59




Trabzonlu Bekir Boran emeklilik hayali olan tavuk çiftliğini kurmak istedi fakat çalınan telefon kabloları nedeniyle bütün hayallerinden vazgeçmek zor





Trabzon’un Yomra ilçesi İkizsu Mahallesinde yaşayan Bekir Boran’ın hayatı çalınan telefon kabloları ile karardı. Başına gelenleri anlatan Boran, “Mahallemize hizmet veren telefon kabloları çalındı. Kabloların çalınması ile telefon ve internetim gitti. Konuyla ilgili jandarmayı ve köy muhtarını aradım. Mahalle kahvesinde de kabloları çalanları şikayet edeceğimi söyledim. Bunun üzerine kabloları çalanlar çaldıkları telefon kablolarını getirip evimin yakınına attılar. Yetkili makamlar caydırıcı cezalar uygulasın ki insanlar hak ve hürriyetlerinden mahrum kalmasın. Bir insan, kamunun malını niye çalar? Bu davanın peşini bırakmayacağım” dedi.

HURDACILARDANDA ŞİKAYETÇİYİM

Boran, “Kablolarım çalınmasıydı tavuk çiftliği kuracaktım. Bütün işlerimi internet üzerinden yürütecektim. İnternet için telefon lazım, telefon için kablo lazım. Şimdi kablo olmadığından işi durdurdum. Sadece kablolar çalınmadı, geleceğimde çalındı. Yatırımı yaptım, siparişi verdim şimdi hepsi iptal oldu. Bu hırsızlar benim geleceğimi çaldı, bana yazık günah değil mi? Hizmet yapmak istiyorsun ama insana mani oluyorlar. Hurdacılardan da şikayetçiyim. Hurdacılar aldıkları telefon kablolarını sorsunlar bakalım, getiren adam nereden almış. Hayatımı berbat ettiler. 50 bin TL’lik yumurta siparişi verdim, iptal oldu. Şimdi kabloları ne zaman yapacakları da belli değil” ifadelerine yer verdi.

Haber: Meryem AKGÜN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap