SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Hem yazar Hem müzisyen

Hem yazar Hem müzisyen

07 Aralık 2020 Pazartesi - 11:40




Trabzonlu genç yazar Furkan Bayraktar, daha önce kitapseverlerin beğenişe iki kitap sunmuştu şimdi ise üçüncü kitabının hazırlığında





Genç yaşında kitap okumanın ötesinde kitap yazmak için kolları sıvayan Trabzon yazar Furkan Bayraktar üçüncü kitabının hazırlığında. Kitapseverlerin beğenisine daha önce ‘Bir yabancı gibi’ ve ‘Düşüyorum tut’ adlı kitaplarını sunmuştu. Genç yazar aynı zamanda müzisyenlikte yapıyor. Yaştaşlarına hobilerinin ve güzel olan şeylerin peşinden gitmeleri adına öğütler veren Bayraktar, “Günümüz koşullarında gençlerin ailelerine ve özellikle kendilerine hayal kırıklığı yaşatmamaları adına güzel işlerle meşgul olmalarını temenni ediyorum. Kitap okumak, kitap yazmak, müzikle uğraşmak bunlar benim hobilerimdi şimdi gerçekleştiriyor olmanın mutluluğu içerisindeyim. Hazırlık aşamasında olduğum üçüncü kitabımı kitapseverlele buluşturacak olmanın mutluluğu içindeyim” dedi.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap