SON DAKİKA



Haber > Trabzon > İmamoğlu’na destek suç mu?

İmamoğlu’na destek suç mu?

Karadeniz Özel

26 Temmuz 2019 Cuma - 15:28




Trabzonlu Sanatçı Murat Kumaş, İstanbul seçimlerinde Ekrem İmamoğlu’nu destekledi diye yayla şenliklerindeki sahnesi iptal edildi





// Karadeniz Özel // Mehmet KARAGÖZ // Trabzon’un Şalpazarı İlçesi’nde her yıl düzenlenen yayla şenliklerinde bu yıl siyaset krizi yaşandı. Her yıl Sis Dağı ve Alaca Yaylası şenliklerinde sahne alan Şalpazarılı sanatçı Murat Kumaş, bu sezon veto yedi. İki şenlik öncesi anlaşılan Murat Kumaş’a daha sonra Alaca Yaylası Şenliği öncesi, “Bu yılki şenliklerden sizin sahnenizi çıkarma kararı alındı” denildi. Kumaş daha sonra ise bugün ve yarın yapılacak Sis Dağı Şenliklerinden çıkarıldı.

BABALARININ MALI DEĞİL

Gazetemize konu ile ilgili açıklamalarda bulunan sanatçı Murat Kumaş, “İstanbul seçimlerinde Ekrem İmamoğlu’na destek verdim. Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız’ı da sosyal medyadan eleştirdim. Bunun üzerine şenliklerden çıkarılma kararım alınmış. O yaylalar hiçbir belediye başkanının babasının malı değil. Orası Şalpazarı insanının ve halkınındır. Benim hakaret ettiğimi söylediler. Ama ben sadece eleştiride bulundum” dedi.



 
Beğendim
13
Sevdim
2
Beğenmedim
3
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap