SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Mehmet Ali Yılmaz için Mevlid-i Şerifi düzenlendi

Mehmet Ali Yılmaz için Mevlid-i Şerifi düzenlendi

02 Haziran 2024 Pazar - 23:30




Devlet eski bakanı, Trabzonspor Onursal başkanı Mehmet Ali Yılmaz adına Mevlid-i Şerifi okutuldu.





Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz, vefatının 40’ıncı gününde adına okutulan mevlit ile bir kez daha yad edildi, sevenleri gözyaşlarına boğuldu

HER ZAMAN KALBİMİZDESİN

Vefatı ile tüm sevenlerini ve ülkeyi yasa boğan Trabzonspor Onursal Başkanı ve Devlet eski Bakanı Mehmet Ali Yılmaz vefatının 40. Gününde evinde okunan Mevlid-i Şerif ve dualarla anıldı.

Ani vefatı ile Türkiye’yi yasa boğan Devlet eski Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, İstanbul’da sevenlerinin yoğun ilgi gösterdiği mevlit töreninde bir kez daha anıldı. Onursal Başkanın vefatının 40’ıncı günü nedeniyle okutulan Mevlid-i Şerif’e siyaset, sanat, spor ve iş dünyasından birçok isim katıldı.

Mevlitte, Mehmet Ali Yılmaz için bol bol dua edilirken, sevenleri onun yokluğuna alışılmanın mümkün olmadığını dile getirdi. 75 yıllık yaşamında Türkiye’ye sayısız eserler kazandıran Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz, tarih sayfalarına adını, “Unutulmaz adam, büyük başkan” olarak yazdırdı. Sevenlerinin, ‘baba’ olarak gördüğü Mehmet Ali Yılmaz, unutulmayacağını dün bir kez daha gösterdi.


HABER MERKEZİ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap