SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzonlu sporcu Alper 3’üncü kez zirvede

Trabzonlu sporcu Alper 3’üncü kez zirvede

16 Haziran 2022 Perşembe - 14:19




Trabzonlu sporcu Alper Bayrak, Wabba Universe Vücut Geliştirme Dünya Şampiyonası’nda şampiyon olarak altın madalyanın sahibi oldu. Bayrak ayrıca iki kategoride de ikincilik elde etti





TRABZON Büyükşehir Belediyesi’nin sporcusu Alper Bayrak, şampiyonluklarına bir yenisini daha ekledi. Bayrak, 10-13 Haziran 2022 tarihleri arasında Kıbrıs’ın Magosa şehrinde yapılan ve 10 ülkeden yaklaşık 100 sporcunun katıldığı Wabba Universe Vücut Geliştirme Dünya Şampiyonası’nda zirveye çıkarak ülkemizi gururlandırdı. Başarılı Milli sporcu, ‘Bodybuilding’ kategorisinde 3’üncü kez dünya şampiyonu olurken, ‘Muscle Man’ ve ‘Sport Model’ kategorilerinde ise dünya ikinciliklerini elde etti.

3’ÜNCÜ kez dünya şampiyonu olmaktan dolayı büyük gurur ve mutluluk duyan Alper Bayrak, “Şampiyonada Almanya, Amerika, Meksika gibi bu alanda zirvede olan ülkelerin rakipleriyle karşılaştım. Bayrağımızı dalgalandırdığım için çok mutluyum. Bu başarımı şehit ailelerine armağan ediyorum” dedi. Bayrak ayrıca “Uluslararası arenada ülkemizi temsil ettik, dünya şampiyonu olduk. Kimseden tebrik almadık, bu durum bizim şevkimizi de kırıyor” şeklinde sitemlerde de bulundu.

İSMAİL DÜZGÜN
ÖZEL HABER

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap