SON DAKİKA



Haber > Trabzon > VEKİLLER BİRBİRİNE GİRDİ!

VEKİLLER BİRBİRİNE GİRDİ!

01 Nisan 2018 Pazar - 12:37








Selahattin ÖZCAN

CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, sosyal medya paylaşımına tepki gösteren AK Parti milletvekilleri Salih Cora ve Ayşe Sula Köseoğlu’na jet hızıyla cevap verdi.

CAN GÜVENLİĞİ YOK

■ Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen’in sosyal medya paylaşımı tartışmaları beraberinde getirdi. Pekşen, “Türkiye’de hiç kimsenin can ve mal güvenliği yok. Yerli yatırımcıların kaçmaya çalıştığı, yandaş olmayanın mal varlığına el konulduğu bir ülkeye yatırım yapacaklar sıraya girsin” ifadelerini kullanınca AK Parti’den cevaplar ardı ardına geldi.

ÜZÜNTÜ KAYNAĞI


■ AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Pekşen’in paylaşımına tepki göstererek, “CHP’de moda; milleti aşağılamak, ülkeyi suçlamak, el aleme şikayet etmek” mesajı gönderirken AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu ise, “Ülkesini ve milletini seven hiç kimsenin söyleyemeyeceği sözleri Trabzon milletvekilinin söylemesi büyük üzüntü kaynağıdır” ifadesini kullandı.

AK Partili vekillerin paylaşımlarına aynı sertlikte cevap veren Pekşen ise, “Bu vekiller, geçmişte uğraştıkları işlere bakıldığında çok da fazla cevabı hak etmiyorlar. Şamil Tayyar ‘FETÖ borsası kuruldu’ diyor. Kimin FETÖ’cü olup olmadığına borsalar karar veriyor demek ki! İşte insanımızın mal ve can güvenliği ortada! Ona sorsunlar, öğrenirler gerçeği” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap