SON DAKİKA



Haber > Magazin > 90'larda bambaşka olurdu

90'larda bambaşka olurdu

15 Haziran 2017 Perşembe - 13:27




Şarkıcı Aydın Kurtoğlu, geçtiğimiz hafta Best FM’de yayınlanan, Yasemin Şefik’in sunduğu 'Hitnoz' programının konuğu oldu.





Cengin Kurtoğlu'nun oğlu Aydın Kurtoğlu, tutmayacak şarkıları asla piyasa çıkarmayacağını söyledi. “Seçtiğin şarkıları kime dinletmezsin?" sorusu üzerine Kurtoğlu, "Babam şarkılarda bir değişiklik yapılmasını istemesin diye şarkılar mix&masting’ten gelene kadar babama dinletmiyorum" cevabını verdi.

"EN SON SÖZÜ BEN SÖYLÜYORUM"

Ekibiyle çok yakın olmalarına rağmen daha iyisine ulaşmak adına tartışabildiklerini dile getiren Kurtoğlu, “İş arkadaşlarımla çatıştığımız zamanlar da olabiliyor ama tabii ki en son sözü ben söylüyorum” dedi.

90’lardaki şarkıları çok sevdiğini ve sahne repertuvarında yer verdiğini belirten sevilen şarkıcı “O zamanlar gerçekten güzel şarkılar anlaşılıyordu. 90’larda çıkmış olsaydım bambaşka olurdu” şeklinde konuştu.

Daha önceki şarkılarında da 90’ların havasını yaşatmaya çalışan Aydın Kurtoğlu, 'Mevsim Bahar' şarkısı için, "O yılları dolu dolu yaşamış biri olarak severek dinliyordum. Hayallerimin arasında olan bir şarkıydı” diyerek düşüncelerini dile getirdi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap