SON DAKİKA



Haber > Magazin > Alişan'dan sert tepki!

Alişan'dan sert tepki!

05 Haziran 2016 Pazar - 13:50




Fenerbahçeli olduğu bilinen şarkıcı Alişan, Aziz Yıldırım'ın yaptığı açıklamalara sosyal medya üzerinden tepkisini gösterdi.





Çağla Şikel ile birlikte 'Her Şey Dahil' programının sunuculuğunu yapan Alişan, şu sıralar yakın arkadaşı Şikel ile birlikte rol aldığı 'Ölümsüz Aşklar' şarkısının klip heyecanını yaşarken, Fenerbahçe tutkusunu da hiç ihmal etmiyor. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın bugün yaptığı açıklamalarla ilgili Twitter üzerinden tepkisini gösterdi.

"PEREİRA İLE HİÇBİR ŞEY BEKLEMİYORUZ!"

Mevcut bulunan teknik direktör Vitor Pereira ile birlikte devam etme kararı aldıklarını açıklayan Aziz Yıldırım'ı, "Başkan 'Önümüzdekı 3 yıl bızden bir şey beklemeyin amaç şampiyonluk değil kriterleri kurtarmak!' Pereira'yla zaten beklemiyoruz başkanım rahat olun!" sözleriyle eleştiren ünlü şarkıcı ayrıca, "Başkan diyor ki ben 18 senedir hiç yanlış yapmadım.. Suç hep futbolcularda ben mi atıcam yada kurtarıcam dıyor ve alkış kıyamet salonda bravo" yorumunda bulundu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap