SON DAKİKA



Haber > Magazin > Çağla Şikel, habercilere özendi

Çağla Şikel, habercilere özendi

06 Temmuz 2016 Çarşamba - 11:48




Ünlü model ve sunucu Çağla Şikel sezonu açtığı Bodrum'da yaptığı röportaj öncesinde habercilerin büyük objektifli makinelerini alarak "Bu nedir abi Al





Ünlü model ve sunucu Çağla Şikel Bodrum sezonunu açtı.Önceki gün Gölköy'de ki Flamee adlı beachte görüntülenen Şıkel'in keyfi yerindeydi. Annesiyle şezlongta güneşlenerek vakit geçiren Şıkel, daha sonra denize girdi.

FİZİĞİ KUSURSUZ

İki çocuk annesi Şıkel'in düzgün fiziği görenleri hayran bıraktı. Habercilerin kendisini görüntülediğini fark eden Şikel kusursuz fiziğiyle adeta şov yaptı.

GAZETECİLERİN MAKİNELERİNİ ALDI

Denizden çıktıktan sonra habercilerin büyük objektifli makinesini alan Çağla Şikel "Bu nedir abi Allah size kolaylık versin" dedi. Röportaj isteklerini de geri çevirmeyen Şikel, "Yeni geldim Bodrum'a, programda sezon finali yaptık şimdide tatil zamanı. Eylül'de program başlıyor hemde çocukların okulları açılacak muhtemelen Ağustos sonuna kadar buradayım. Uzun bir tatil olacak inşallah" dedi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap